Strandfotografering – bryllupsreise

Strandfotografering: Jeg har mange fotograferinger med par. Jeg bare elsker disse fotograferingene, både selve fotograferingen og å jobbe med bildene i etterkant. Det kan enten være forlovelses-bilder, parfotografering, gravidfotografering, eller som her, bilder fra Katharina og Jonathan sin bryllupsreise på stranden. Katharina og Jonathan kommer fra Tyskland og valgte Gran Canaria som mål for sin bryllupsreise. 

Jeg har brukt denne stranden mange ganger til slike fotograferinger, men resultatet blir forskjellig hver gang. Jeg tar disse fotograferingene alltid i solnedgangen og ettersom hver solnedgang er forskjellig, blir også resultatene også forskjellige. Og Katharina og Jonathan var utrolig hyggelige å jobbe sammen med, håper dere kommer tilbake og vi kan treffes igjen!