Bryllup på Gran Canaria

Oppdatert Januar 2019

Planlegger dere bryllup på Gran Canaria? Mange ønsker å gifte seg i flotte omgivelser i palmesus og paradisiske omgivelser. På Gran Canaria finnes flere muligheter for det. Kanskje du spør deg Hvordan gifte seg på Gran Canaria? Du kan ha bryllup på Sjømannskirken på Gran Canaria om du ønsker kirkebryllup, men også andre alternativer finnes. Man kan gifte seg eller ha en såkalt «blessing ceremony» under åpen himmel eller i et av de koselige kapellene på øya. I Puerto Mogán finnes det til og med et kjempeflott spahotell som har et eget lite kapell hvor man kan ha bryllupsseremoni. Utrolig sjarmerende og romantisk!

Kirke, kapell, hotell eller under åpen himmel?
Om dere ønsker å gifte dere i den norske kirken (Sjømannskirken), kan du finne informasjon på deres websider. Ønsker dere andre alternativer, kan det være lurt å la en profesjonell bryllupsplanlegger hjelpe til da både spanske og norske lover vil spille en rolle for vielsen. Da kan man enten få hjelp av en bryllupsplanlegger til organiseringen av hele bryllupet, eller bare deler av det, ettersom hvilket budsjett og behov dere har. Make up og hår bør man også overlate til profesjonelle. Ønsker du at frisøren skal komme hjem til deg eller til hotellet, er det også mulig. 

Velger dere meg som deres bryllupsfotograf, hjelper jeg dere gjerne i kontakt med andre profesjonelle som kan være med å gjøre deres bryllup til nettopp det dere ønsker. Jeg er norsk, men snakker også engelsk og spansk.

Kvalitet og pris henger sammen

En veldig viktig del av den store dagen, kanskje en av de viktigste, er selvsagt bryllupsfotograferingen. Dere skal bli fotografert og få de fineste bildene som er tatt av dere noensinne, bilder som dere skal kunne ta frem år etter år, og se og nyte og gjenoppleve noe av det fine fra denne dagen.
Jeg kan tilby god service fra dere booker fotograferingen til bildene er levert, for meg er det aller viktigste å levere kvalitet, og å gi dere den servicen dere forventer.
Mette Brandt Photography er et firma registrert i Spania. På Gran Canaria har vi kun 6,5 % mva, og kan derfor være billigere enn f.eks. Norge.

Når du skal velge bryllupsfotograf, er det viktig å velge den fotografen som har en stil som du liker. Her er vi fotografer svært så forskjellige. Det kan være lurt å se igjennom bilder til flere fotografer for å finne akkurat den dere liker.

For meg er det veldig viktig at dere blir 100% fornøyde og jeg legger ned mye arbeid og energi for at mitt bidrag til bryllupet deres skal være med på og gjøre dagen deres så perfekt som mulig. Dere skal også vite at jeg er svært nøye med å ta back-up av bildene deres med en gang jeg forlater bryllupet deres, slik at bildene skal være i sikkerhet. 

Bildene deres blir redigert før de leveres til dere. For at dere skal få de beste og fineste bildene fra den store dagen deres, bruker jeg noe tid i etterkant til å bearbeide og pusse på bildene, slik at dere skal få de flotteste bildene som noengang er tatt av dere. Leveringstid varierer ettersom hvor travel jeg er.

Tid og fokus på brudeparet

For meg som fotograf, er det viktig at selve fotograferingen også skal være en hyggelig del av dagen deres og ikke bare skal gjøres i full fart.  Jeg har mange fornøyde kunder som kan bekrefte dette: Se anbefalinger.

Dagen dere gifter dere, skal det være dere som er i fokus. Jeg elsker å oppleve stemningen og harmonien en slik dag, og tar meg god tid til dere og vi planlegger nøye hvor og når vi skal ta bildene deres. Vi kommuniserer i forkant, gjerne på mail og møtes før den store dagen (om dere har mulighet) når dere har ankommet Gran Canaria. 

Priser og alternativer

Jeg kan gjerne fotografere hele dagen om dere ønsker det, men tar også fotografering deler av dagen. Som under vielsen og en foto shoot i etterkant eller i forkant, ettersom hva som passer best for dere. Jeg har flere alternativer i forhold til pris, så det beste er å kontakte meg slik at vi kan gå igjennom detaljene for den store dagen. 

Felles for alle bryllupspakkene jeg kan tilby, er: 

Jeg sier ikke noen om antall bilder som leveres. Det er fordi jeg ønsker å levere alle bildene som er fine, og jeg ser ikke noen grunn til at dere ikke skulle ha alt som er fotografert og vellykket. Jeg plukker derfor ut de beste og leverer disse med.

Derfor får dere alle bildene i høyoppløeslige filer, ferdig redigerte og klare til print, slik at dere selv kan lage album, eller bestille bildene printet når dere kommer hjem. Inkludert i prisen!

Album og forstørrelser

Det er ikke alle som ønsker å lage album selv, og da hjelper jeg dere gjerne. Ønsker dere å bestille album og forstørrelser av meg, så vil jeg mer en gjerne høre fra dere. Jeg leverer håndlagede kvalitets-album med livstidsgaranti, noe av de fineste som er å få i bryllups-album i dag og som kun kan bestilles gjennom fotograf. Jeg gir 10% rabatt ved bestilling av album samtidig med fotograferingen.

Hos meg kan dere også bestille forstørrelser i pro kvalitet som holder farge og kvalitet i åresvis. Disse ettersendes, da vi bruker tid på produksjonen for at dere skal få produkter som holder i åresvis og dere skal bli fornøyde. 

Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for et helt uforpliktende tilbud. 

Mette