Ksenia og Markus – Bryllupsreise

Ksenia og Markus
Ksenia og Markus Hooneymoon

«Vi fant Mette’s navn og nettsted via google søk. Vi sendte henne en e-post, og hun svarte veldig raskt med råd hvor og hvordan vi kunne gjøre en fotoseanse. Fra det øyeblikket visste vi at Mette skal ta vår bryllupsreise-bilder.

På den 17. september giftet vi oss i Østerrike, og kort tid etter vårt bryllup, vi dro til Gran Canaria på vår bryllupsreise og for å møte Mette og hennes mann.

Mette er en veldig profesjonell og erfaren fotograf. Hun gjør så en føler deg komfortabel, hun tar god tid, virkelig lyttet til hva vi ville, og hun og hennes ektemann er svært varme og vennlige personer. Mette sine bilder uttrykker Ksenia og mine følelser for hverandre på en veldig vakker måte. De er fulle av kjærlighet og fred.

Vi anbefaler Mette som fotograf for å fange de beste øyeblikkene i livet ditt».

Markus og Ksenia fra Østerrike