Bryllup Seaside Palm Beach – Amanda og Steve

Amanda og Steve hadde en veldig vakker seremoni for deres spesielle dag. De hadde valgt å ha en utendørs seremoni i den vakre hagen på Seaside Palm Beach Hotell i Meloneras. Sammen med sine to ekstremt sjarmerende barn, Lilly og George, og Steve’s nydelig mamma, var det den mest sjarmerende og vakre seremonien du kan forestille deg. Og det var så gøy! Amanda og Steve’s barn er så fulle av liv og moro, noe som gjorde at v aldri glemmer dette bryllupet. Takk så mye Amanda og Steve for at vi fikk være en del av den nydelige dagen deres. Vi ønsker dere alt det beste.

Hvis du ønsker å se noen flere bilder fra dette bryllupet, ta en titt på min facebook side, der finner du flere bilder.

Enjoy!

Tusen takk The Perfect Wedding Company som gjorde dette bryllupet mulig. Bernadette Garside og hennes team laget all dekorasjonen og organiseringe for dette nydelige bryllupet.