Bryllup Agaete – Marie og Tobias

Det er mange utrolig vakre steder på Gran Canaria hvor man kan ha bryllup. De fleste utlendinger som kommer til øya, velger å feire bryllup et eller annet sted på sørsiden, som f.eks. Meloneras, Playa del Ingles, Arguineguin eller Puerto de Mogán.

Marie og Tobias fra Tyskland, valgte noe anderledes. De har funnet sitt paradis nord på øya, og valgte Agaete. Der finnes det en spesiell, liten og vakker hage hvor man kan feiere bryllup og gifte seg. Agaete er stedet hvor fergen går over til Tenerife.

Hagen er ikke så langt fra havnen i Agaete, og det var i havnen at Marie og Tobias ville at vi skulle ta bryllupsbildene deres etter seremonien. Det var ekstremt vindfullt denne dagen i havnen, og kjempevanskelig å ta bilder. Det bekymret ikke brudeparet så veldig mye (som det gjorde fotografen), de bare elsker denne vakre og ville landsbyen i nord, vind eller ikke.

Om dere har lyst til å feire bryllup på et spesielt sted på Gran Canaria, så kan bryllupsplanlegger Bernadette Garside og hennes team i The Perfect Wedding Company hjelpe dere, slik hun gjorde for Marie og Tobias.  The Perfect Wedding Company organiserte dette vakre bryllupet og har også mange andre fantastiske plasser på listen over nydelige og vakre steder for bryllup på Gran Canaria. 

Om du har lyst til å se flere bilder fra Marie og Tobias sitt bryllup, ta en titt på faceboosiden min.

Enjoy!