Celine Michaela og Jon Anders – bryllup Rossini Gran Canaria

Dette bryllupet er et av mine favoritter. Celine Michaela og Jon Anders valgte å feire sitt bryllup på Gran Canaria, der Celine har bodd noen år med sin familie. Celine og Jon Anders er Jehova´s Vitner, og dermed fant ekteskapsinngåelsen sted i Norge før de dro til sin paradisøy, Gran Canaria. Seremonien de hadde på Gran Canaria, var en «velsignelse» seremoni holdt av et medlem av deres menighet fra Norge. Seremonien ble holdt på Rossini i Arguineguin, i det flotte bassengområdet, like foran havet, hvor de feieret med sine familier og venner. Det var en veldig vakker seremoni. Det var pyntet så vakkert, det var mange vakre detaljer, og mor til brudgommen hadde også laget den nydelige buketten til Celine Michaela og til hennes forlover.

Jeg har veldig mange brylluper i løpet av året, og det er alltid et spørsmål om hvor brudeparene ønsker at vi skal ta bildene etter vielsen. Veldig mange velger Anfi del Mar, og det gjorde også Celine Michaela og Jon Anders. For å få lov å fotografere på Anfi del Mar, skal man egentlig betale en avgift, som er ganske stor. Jeg er så heldig at jeg har fått til en avtale der hvor jeg slipper å betale denne avgiften, men jeg må alltid søke tillatelse på forhånd for hvert bryllup, og er evig takknemlig for denne tillatelsen. Det er ganske strengt her i Spania hvor en har lov å fotografere, og på private områder er det selvsagt ikke lov, uten tillatelse, slik som på Anfi del Mar. Så dette er noe jeg må undersøke nøye for hvert bryllup jeg har, slik at vi ikke risikerer å bli jaget bort under en bryllupsfotografering.

Celine Michaela og Jon Anders giftet seg sen ettermiddag, og da var ganske tett opp til solnedgang da vi kom oss til Anfi del Mar. Å fotografere på denne tiden, er svært annerledes enn å fotografere midt på dagen i full sol, noe som jeg veldig ofte må gjøre, da Sjømannskirken har sine brylluper tidlig på dagen. Det er alltid mye bedre å fotografere tett opp til solnedgang, resultatet blir mye bedre og det er mye mer komfortabelt for brudeparet. Så skal du gifte deg på Gran Canaria, kan det være lurt å tenke nøye gjenneom tidspunktet for å ta bilder, det har veldig mye å si for resultatet.

Jeg vil få takk Celine Michaela og Jon Anders så masse, for at dere valgte meg til å ta bildene deres på deres store dag på Gran Canaria. Geir og jeg ønsker dere det beste for fremtiden.

Hvis du ønsker å se noen flere bilder fra Celine Michaela og Jon Anders sitt bryllup, kan du ta en titt på min facebook side.

Enjoy!