Bryllup Anfi del Mar Gran Canaria – Liv Therese og Kim

Mange par ønsker sine bryllupsbilder tatt på vakre Anfi del Mar. Mange har også deres bryllupsmiddag der, og det er et perfekt sted for å feire et bryllup.
Jeg tar veldig mange fotograferinger på Anfi del Mar, men jeg publiserer ikke alle på nettsiden min, men med Liv Therese og Kim, endte vi opp med noen virkelig morsomme bilder og i tillegg graffiti bilder tatt i nærheten Anfi del Mar. Så er er et lite utdrag på noen av bildene deres. 
Graffiti-bildene var ikke planlagt, men da jeg så Liv Theres på hennes bryllupsdag, pyntet av utrolig flinke Frederick Cleverly, bare detter det ned i meg: Vi MÅ ta noen graffiti-bilder. Det jeg ikke visste, er at Kim egentlig er en graffiti-artist i Norge (!). Så dette var litt rart, vel, i det minste for meg, men det føltes veldig riktig å dra dem til et skittent og støvete sted med noen kule graffiti vegger. Og takk, de hadde ikke noe i mot det, jeg er så takknemlig for det, Liv Therese og Kim.

Det var veldig gøy å jobbe med dere på bryllupsdagen deres, og takk for at dere var sporty nok til ikke å følge planen helt som vi gjorde dagen før.

Hår og Makeup: FRDK 

Geir og jeg ønsker dere det beste for fremtiden! Enjoy!

På min facebook side er det flere bilder fra Liv Therese og Kim´s bryllup.