Aine og Craig – Bryllup

Aine og Craig
Aine og Craig Bryllup

«Mette og hennes mann var en absolutt drøm å jobbe med fra start til slutt. Etter en innledende konsultasjon forsto Mette nøyaktig hvilke resultater vi håpet på, og hun leverte eksepsjonell kvalitet til oss. De begge fikk oss til å føle oss så trygge og gjorde dagen vår så hyggelig gjennom deres vennlighet og profesjonalitet.

 Vi ble begeistret over de fremragende bildene, og hvert spesielle øyeblikk ble fanget med perfeksjonisme, noe som gir oss tidløse minner som vi vil bevare som skatter for alltid.

 Jeg vil på det sterkeste anbefale Mette Brandt på grunn av 5-stjerners kvaliteten på tjenesten vi mottok, og det faktum at Mette og hennes mann gjorde vår dag så hyggelig. Hvis du håper å skape skreddersydde bilder som vil gi deg et snev av magi til din store dag, er Mette den absolutt beste i bransjen.

 Når vi ser på våre bilder bringes de gode minnene tilbake til oss fra en fantastisk dag. Vi er så glade med resultatene».

Aine og Craig – Irland