Tove og Kristian – Bryllup

Denne sommeren har vært veldig opptatt for meg. Så busy at sommerferien ikke har blitt noe av, enda. Men, jeg har virkelig møtt mange mange flotte mennesker som jeg har jobbet med i sommer. Og det har vært en stor glede. Jeg har heller ikke hatt så mye tid til å oppdatere hjemmesiden min heller, men her er noen bilder jeg vil vise som vi tok av Tove og Kristian på Bahia Feliz. Tove og Kristian giftet seg i Sjømannskirken i Arguineguin, men de bodde på Bahia Feliz og ønsket at vi skulle ta bilder av dem der.
Jeg har ikke vært der så mange ganger før, men håper dette ikke var siste gangen, da dette er et veldig kult sted nede ved sjøen.

Tove og Kristian hadde kun sine barn med på bryllupsfeiringen, og hadde en koselig liten seremoni om morgenen og middag om kvelden. Mange par har ikke store bryllupsfeiringer når de kommer til Gran Canaria for å gifte seg, men har små hyggelige feiringer. Vi tok bilder rundt solnedgangen, da det var for varmt å ta dem rett etter seremonien.

Tusen takk, Tove og Kristian, det var en glede å være en del av den store dagen deres.

Enjoy!