Destinasjons-bryllup i Nederland – Yukari og Simon

Fotograf: Mette Brandt
Hår og sminke: Giolina Braun/Beautiful Bride Company
Venue: Het Ruiterhuys

I juli i sommer, hadde jeg gleden av å bli booket til å fotografere Yukari og Simons bryllup i deres hjemland Nederland. Det var ingen tilfeldighet at jeg var booket til bryllupet deres, da jeg allerede hadde tatt bilder av da de var på ferie her på Gran Canaria og Yukari var gravid med deres første barn. Vi fikk så god kontakt med hverandre. Så da de spurte (Geir og) meg om å komme til Nederland for bryllupsfotografering, gjorde jeg et raskt søk i kalenderen min og så at det var mulig å dra av gårde i noen dager, og jeg var så glad for å kunne si ja. Det var så hyggelig å møte Yukari og Simon igjen, og deres nå 1 år gamle sønn, Kai.

Vi møtte dem dagen før bryllupet på et utrolig sjarmerende sted kalt Zaanse Schans. Der finner du typiske søte småhus og mange vindmøller som er så typiske for Nederland. Vi gjorde en pre-wedding shoot/familiefotografering der, og jeg vil legge ut noen bilder fra den seansen seinere her på web siden min.

Det var første gang jeg besøkte Nederland, så vi måtte prøve å bruke litt tid til å utforske rundt litt. Vi klarte å få til noen timer i Amsterdam og der tok et kanal cruise. Må bare si at Amsterdam er en utrolig fin by med sine mange gamle sjarmerende hus som en ser så godt fra kanalen. Etter oppholdet i Amsterdam, dro vi opp til Castricum, en 30-40 minutters tur med bil, hvor vi hadde bestilt et nydelig hus på Airbnb.

Det var like i nærheten av Het Ruiterhuys, hvor bryllupet skulle feires. Het Ruiterhuys er et veldig sjarmerende sted ute i skogen. Det er en restaurant bygget i en låve, og det er mange dyr der, et lite hotell og en restaurant. Det var så fint dekorert bryllupet og de har til og med en liten øy for å ha bryllupsseremoniene på. Dette stedet er så perfekt til bryllup.

På bryllupsdagen startet forberedelsen av bruden veldig tidlig hjemme hos paret i Oostzaan. Simon plukket opp Yukari der, og han hadde også bryllupsbuketten til Yukari med. Jeg ble fortalt at det er en typisk nederlandsk bryllups tradisjonell at brudgommen ordner med buketten til bruden. Fra Oostzaan dro vi til Castricum og Het Ruiterhuys for selve seremonien og festen. Vi tok de individuelle bildene på Het Ruiterhuys og i en skog i nærheten, før middagen, og etter middagen var det tid for selve seremonien ute på øya på Het Ruiterhuys. Etter en nydelig seremoni, startet festen og tradisjonelt ble kaken kuttet og den første dansen ble danset før festet braket løs med mange gjester.

Et virkelig høydepunkt senere på kvelden var en stor overraskelse for alle de 130 gjestene som var til stede. Kan du forestille deg om ditt største idol noen gang plutselig danset inn på din egen bryllupsfest og begynte å synge favorittsangene dine? Det var akkurat det som skjedde i Yukari og Simons bryllup. Danny de Munk, som er en stor stjerne og entertainer i Nederland, plutselig bare hoppet frem på festen og holdt et spektakulært show for gjestene i bryllupet. Danny de Munk har vært Simons idol fra hans barndom.
Alle sang og danset sammen med Danny, det var så utrolig gøy å være en del av dette bryllupet. Danny de Munk er en veldig flott sanger med en stor, stor stemme. Og veldig sympatisk og sjarmerende artist.

Til slutt, vil jeg sende en STOR takk til Yukari og Simon for å la Geir og meg få fotografere dette bryllupet. Vi virkelig setter stor pris på at vi fikk være en del av den fantastiske bryllupsdagen deres. Minnene vil bli tatt vare på for alltid i våre hjerter. Tusen takk skal dere ha!

Enjoy!