Familiefotografering i Puerto Mogan

Dette er en av mine absoulutte favorittfotograferinger i Puerto Mogán. Anna kontaktet meg for en fotografering i forbindelse med deres ferie på Gran Canaria, sammen med sin mann, søster og foreldre, som også feiret sølvbryllup.

Denne skjønne familien kommer fra St. Petersburg i Russland, men Anna og mannen hennes, Evgeny, bor i Stockholm. Jeg hadde en fotografering med vennene deres, Valeria og Evgeny, for to år siden, da de var på bryllupsreise til Gran Canaria. Det var veldig koselig å få være sammen med deres venner her i Puerto Mogán.

Det er utrolig fint å fotografere mennesker fra Russland, de har liksom et naturlig talent for posering virker the som, de bare gjør det, jeg trenger ikke å veiledig nesten noen ting, de bare vet hvordan de skal gjøre det 🙂

Vi hadde noe veldig fine timer sammen med Anna og familien denne ettermiddagen, og jeg vil få takke så mye for at dere tok kontakt med meg, det var så veldig hyggelig å treffe dere alle sammen 🙂