Familie fotografering på Amadores – Gran Canaria

Tidligere i høst, hadde jeg gleden av å fotografere Stacey og sønnen hennes, og hennes bror og foreldre. De ønsket en strand shoot på Amadores, da de bodde i nærheten der.

Jeg får utrolig mange forespørseler på familiefotografering, og jeg skulle ønsker at dere som ønsker dette er ute i bedre tid. Jeg må dessvere si nei til mange da jeg allerede er booket, og det er jo dumt. Jeg får mange kan-du-fotografere-oss-i-morgen-henvendelser og det er neste alltid umulig, da jeg blir booket lang tid i forveien som regel. Så please, ta kontakt med meg i god tid før reisen til Gran Canaria.

Men når det er sagt, så er det en kjempefin anledning til å ha en familiefotografering når en er på ferie på Gran Canaria. Vi har flott natur og fine strender, og nesten alltid fint vær. Så det er gode vilkår for en flott fotoshoot. Når det gjelder strandshooter, må en være klar over at dette ikke alltid er mulig pga. alle turistene på stranda. Disse får vi som regel til den siste timen før solnedgang. Men jeg kan aldri garantere øde strand uten andre folk i bakgrunnen. Om vinteren er det ofte lettere, da den siste timen før solnedgang blir litt kaldere og folk går hjem fra stranda. Men om sommeren blir folk der langt etter solndedgang.

Jeg har også gjort noen herlige og spennende kjæreste/par fotograferinger som jeg gleder meg til å legge ut her på websiden min. Men jeg stever litt med å få tiden til å strekke til for tiden, da brylluper stort sett tar opp hele min tid. Men følg med, plutselig er det nye bilder på websiden min.

Vel, i mellomtiden, her er noen få bilder fra Stacey og familie sin shoot på Amadores.

Enjoy! no images were found