Family – Simone, Thomas og Glenn


Jeg har veldig mange familiefotograferinger gjennom året. Gran Canaria er et av Europas mest populære feriested og mange som kommer hit, ønsker seg en fotografering. Det er store og små familier. Veldig mange kommer hit for å feiere et eller annet jubileum, og benytter anledningen til å ha en familiefotografering når familien endelig er samlet. Jeg er også en av fotografene som turistmyndighetene på Gran Canaria promoterer ut mot turistene som kommer hit, særlig da til de som skal gifte seg.

Denne fotograferingen av Simone, Thomas og Glenn, en herlig familie bosatt i Sveits, er en av favorittene mine så langt i år. Det var utrolig gøy og lett å jobbe med dem, de bare smilte og var glade hele tide. Det kan være en ganske stor utfordring å fotografere små barn, det er jo ikke såååå lett å stå stille, men lille Glenn bare strålte hele tiden og var skikkelig medgjørlig. 

Jeg har flere bilder fra denne fotograferingen på facebooksiden min, ta gjerne en titt.

Enjoy!