Aleksandra og Patryk – bryllupsreise

Aleksandra og Patryk er fra Polen og reiste til Gran Canaria på bryllupsreise. De tok kontakt med meg med spørsmål om å gjøre en bryllupsreise fotografering med dem. Og takk for at dere spurte, jeg bare elsker resultatet av denne fotograferingen. Jeg vil gi mye kreditt til Aleksandra og Patryk, som virkelig er et flott par, de visste hvordan de skulle vise sin lidenskap for hverandre under fotograferingen og foran en kameralinse, det synes i bildene. Det var veldig og morsomt å jobbe med dem og veldig enkelt da de var kjempeflinke til å posere.
Tusen takk Aleksandra og Patryk, jeg håper å se dere igjen <3

Enjoy!
Hvis du vil se flere bilder fra denne fotograferingen, så ta en titt på facebooksiden min, der har jeg lagt ut flere bilder enn de du ser her 🙂