Familie fotografering i fjellene på Gran Canaria

Denne fotograferingen med familien Kjosavik var veldig morsomt og en veldig fin opplevelse for oss. Familien har bodd og jobbet på Gran Canaria i noen år, og barna har vært elever på  den norske skolen i Arguineguin. Det var nå på tide å pakke sammen eiendeler og dra tilbake til Norge. Men først ønsket de en fotograf til å forevige noen minner for dem før de dro. Så en dag ringte Torstein meg og spurte om det var mulig å gjøre en familiefotografering oppe i fjellene på Gran Canaria. Han fortalte meg at i løpet av tiden deres på Gran Canaria hadde de tilbrakt mange, mange timer med å nyte den vakre naturen og fjellene på øya, samt at den sporty familien har gått milevis i fjellene på sine utallige turer. Torstein har også syklet mye oppe i fjellene under oppholdet på Gran Canaria. 

Jeg ble kjempeglad han spurte om jeg vill fotografere dem, og selvfølgelig sa jeg ja. De fleste av mine familie-kunder har ikke muligheten til å dra opp i fjellet, da de er på ferie og ofte ikke har bil. Så jeg sa ja med en gang, da dette ikke er noe vi får muligheten til så ofte. Vi begynte å planlegge hvor vi skulle ta bildene og jeg kjørte opp på midten av øya noen dager før vi hadde avtalt fotografering, og fant stedet jeg ment ville være fint for familien. Og her er resultatet. Torstein tok også sykkelen sin med, og vi klarte å ta bilder av ham på den før den ble for mørk.

Takk så mye Monica, Torstein, Ingvild, Synnøve og Aasa, dette var virkelig gøy å gjøre sammen med dere 🙂
Hvis noen ringer meg igjen for et fjellfotosesjon, vil jeg gjerne gjøre det igjen.

Hvis du vil se flere bilder fra denne fotograferingen, kan du finne mye mer på min facebook-side.

Enjoy!