Familiefotografering – Jenny og familie

Jeg har mange familier jeg fotograferer rundt på øya hvert år. Jeg får mange emailer med forespørsler om å fotografere store familier. Mange familier kommer til Gran Canaria fra hele Europa for å feire årsdagen til foreldrene sine, som kanskje feirer 60, 70 eller et bryllupsdagen.

Typisk for disse fotograferingene, er at vi tar noen gruppebilder av stor-familien, som kanskje teller opp til 20 personer. Så tar vi også mange individuelle bilder av hver familie og hvert familiemedlem. Med denne typen fotografering vil mange familier ha sine egne minner fra sin tur til Gran Canaria med sin egen lille familie og deres store familie med foreldre, besteforeldre, søsken, barn osv.

Nylig hadde vi en fotografering med Jenny og hennes familie fra Sverige. Jennys mor feiret bursdagen sin. Jennys besteforeldre var også med dem på turen sammen med søsken, barnebarn. Her er noen av bildene vi tok av dem i vakre Puerto Mogán.

Enjoy!