Kjærestefotografering i Purto Mogan

I min jobb som fotograf på Gran Canraia, så møter jeg så utrolig mange hyggelige og fine mennesker, mennesker som aldri vil bli glemt og som jeg tar med i hjertet videre…Mange ganger er det som om det skjer noe under fotograferingene, mye følelser er i sving og vi får en god kjemi. Og mange mennesker er bare så utrolig fine og gir meg masse god og positiv energi, og det er vanskelig å glemme disse stundene. Gunn og Rolf er slike mennesker, når du har vært en liten stund sammen med de, er det som om en har kjent de hele live og en har det utrolig kjekt. De er sånne mennesker som gjøre jobben min så fantastisk fin, at jeg må nesten klype meg i armen for at jeg faktisk får betalt for dette. Vi lo og koste oss gjennom en herlig fotografering i Puerto Mogan. 

Gunn og Rolf kommer fra Nord-Norge, nemlig fra Sommarøy, Senja i Troms. Når jeg ser på kartet så ser jeg hvor utrolig langt de måtte reise for å komme til sommerøya mye lenger sør enn sin egen. Avstanden er faktisk 6600 kilometer! Og så lurer jeg på om de folkene som kommer fra Nord-Norge har et spesielt gen som gjør at de er så utrolig artige og hyggelige? For foruten Gunn og Rolf, så har vi møtt så mange herlige nordlendinger og jeg kan ikke tro at det finnes en eneste sur en som kommer nordfra. For latteren sitter utrolig løst og artige kommentarer renner ut i fleng, slik som hos Gunn og Rolf.

Vi må bare takke dere for en særdeles hyggelig stund vi hadde med dere, uforglemmelig!

Enjoy!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.