Familiefotografering på Amadores Beach

Tidligere denne sommeren hadde vi en fotografering med en herlig familie fra Bodø, Lise og Mads, og deres tre gutter, Lars, Tobias og Johannes. Lise og jeg ble kjent med hverandre da vi spilte sammen i TV serien Costa del Kongsvik tidligere denne våren. Serien går på TVNorge i mars 2014.

For denne fotograferingen dro vi først til en fin park i nærheten av fotostudio mitt. Deretter dro vi til Amadoresstranden. Jeg må si at jeg ble utrolig imponert over de tre guttene, hvilken tolmodighet! De klaget aldri og stilte velvillig opp på alt vi fant på for å ta bilder, noe som førte til en utrolig fin og koselig fotografering for alle. 

Tusen takk til dere alle, det var en veldig fin fotografering for oss også, fantastisk å kunne ha sånne arbeidsdager.

Enjoy!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.