Ksenia og Markus – romantisk fotoshoot på bryllupsreise til Gran Canaria


For noen uker siden var jeg så heldig å få fotografere Ksenia og Markus. De var på sin bryllupsreise til Gran Canaria og villa ha en romantisk fotoshoot med vakre bilder fra øya. Ksenia og Markus bor til vanlig i Wien i Østerrike. De er begge store kunstnere, Markus spiller trompet og Ksenia er operasanger med en fantastisk stemme. Hun kommer opprinnelig fra Volgograd i Russland.

Jeg har sammen noen av bildene av dem til musikk fra deres reportoar, «Adagio» sunget av Ksenia og Markus på solo trompet. Hvis du har lyst å vite mer om Ksenia og hennes musik, anbefaler jeg en tur innom hennes hjemmeside.

Enjoy!

Ksenia and Markus – Romantic photo shoot at Gran Canaria – by Mette Brandt Photography from Mette Brandt on Vimeo.