Line og Morten – Bryllup

Line og Morten
Line og Morten Bryllup

«Mette var den første vi kontaktet på Gran Canaria etter at tanken om et hemmelig bryllup skulle skje på den allerede bestilte charterturen vår i høstferien. Etter det gikk alt på skinner. Mette svarte utfyllende på alle spørsmål vi hadde og kunne anbefale alt fra frisør til restaurant. Bryllupet stod allerede dagen etter ankomst så vårt første møte var utenfor sjømannskirken på bryllupsdagen. Mette og Geir er omgjengelige og hjertevarme mennesker som du etter 5 minutter føler du har kjent mye lenger! Vi er veldig fornøyd med de detaljrike, flotte bildene Mette tok under vielsen. Senere på dagen møttes vi på Anfi del Mar hvor vi tok flere bilder. Her må vi rette en STOR TAKK til Geir og hans fantastiske barnetekke. Vi hadde ALDRI drømt om at sønnen vår skulle smile foran et kamera så lenge som han gjorde! Vi fikk mange flotte bilder fra denne fotoshooten og avsluttet med bilder i en nydelig solnedgang. Vi kan virkelig anbefale Mette og Geir, og håper å kunne benytte dem til familiefotografering i framtiden.»

Line and Morten – Norway